1. Αγοράζετε 3 πράσινα μήλα από τη λαϊκή κατά προτίμηση και τα βάζετε στο ψυγείο.
2.Την επόμενη μέρα τρώτε το ένα.
3.Περνάει καμιά βδομάδα και τα 2 μήλα είναι ακόμα στο ψυγείο.
4.Για να μην πάνε χαμένα τα μήλα αποφασίζετε να φτιάξετε μηλόπιτα.
5.Βρίσκετε μια εύκολη συνταγή για μηλόπιτα στο ίντερνετ
6.Αρχίζετε με ευλάβεια να εκτελείτε τις οδηγίες της συνταγής.
7.Αντιλαμβάνεστε ότι στρώνετε τα κομμένα σε ροδέλες μήλα σε ακατάλληλο σκεύος,οπότε το αντικαθιστάτε με ένα πιο κατάλληλο κατά τη γνώμη σας.
8.Επειδή το ταψί πρέπει να είναι καλυμμένο με βιτάμ και ζάχαρη για να βάλετε τα μήλα καταναλώνετε διπλάσια ποσότητα υλικών
9.Αφήνετε στην άκρη το ταψί και χτυπάτε στο μίξερ αυγά και ζάχαρη με αλεύρι και βανίλιες.
10.Στο σημείο αυτό αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην εύκολη διαδικτυακή συνταγή σας γιατί αναφέρει την προσθήκη των αυγών και στην αρχή και στο τέλος.
11.Πόσα αυγά θα βάλετε τελικά;Πόσες φορές;Και πότε; είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που θα σας αφήσουν ξύπνιους ακόμα ένα βράδυ.
12.Ακολουθείτε τη συνταγή βάζοντας τα μισά αυγά στην αρχή και τα υπόλοιπα στο τέλος και το μίγμα με το οποίο θα καλύψετε τα μήλα φαίνεται καλό.
13.Αλλά λίγο!
14.Για άλλη μια φορά πρέπει να αλλάξετε σκεύος.Βρίσκετε ένα μικρότερο ταψί και επαναλαμβάνετε τα βήματα 7 και 8
15.Επιτέλους μετά τη δεύτερη μετάγγιση των μήλων τα περιχύνετε με το μείγμα που χτυπήσατε στο μίξερ και βάζετε το ταψί στο φούρνο.
16.Μετά από δύο λεπτά το σπίτι μυρίζει καμμένο και βγαίνουν καπνοί από το φούρνο.
17.Το παράδοξο αυτό φαινόμενο συμβαίνει γιατί το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας και το ταψί έχει μια ανεπαίσθητη τρυπούλα από την οποία στάζει το μείγμα μέσα στο φούρνο.
18.Σκέφτεστε αντί να αναποδογυρίσετε το μείγμα σε πιατέλα που έλεγε η συνταγή να το αναποδογυρίσετε στο κεφάλι σας,αλλά καίει και αλλάζετε γνώμη.
19.Αναποδογυρίζετε όπως είναι το ταψί μέσα σε ένα ταψάκι SANITAS. Τα μήλα πλέον είναι όπου να' ναι μέσα στο μίγμα και δεν υπάρχει τρόπος να τα αναγκάσετε να πάνε και να πάρουν θέση στον πάττο του ταψιού όπως έλεγε η αρχική συνταγή.
20.Ξαναβάζετε στο φούρνο το νέο ταψί και τάζετε μια φανουρόπιτα στον Αγ.Φανούριο της οποίας τη γιαλαντζί συνταγή θα δώσουμε σε άλλη ανάρτηση
21.Μετά από καμιά ώρα το κέικ μήλου έχει ψηθεί και δοκιμάζετε για να δείτε αν τρώγεται.
22.Τρώγεται και είναι μια χαρά, αλλά τα νεύρα σας είναι χάλια
23.Τρώτε το μισό ταψί μηλόπιτας για να μη σας πειράξουν στο στομάχι τα 3 λεξοτανίλ που θα πάρετε μετά.
24.Καλή επιτυχία βρε!
Y.Γ. Πραγματική συνταγή για εύκολη μηλόπιτα θα βρείτε στο edityourlifemag.
2.Την επόμενη μέρα τρώτε το ένα.
3.Περνάει καμιά βδομάδα και τα 2 μήλα είναι ακόμα στο ψυγείο.
4.Για να μην πάνε χαμένα τα μήλα αποφασίζετε να φτιάξετε μηλόπιτα.
5.Βρίσκετε μια εύκολη συνταγή για μηλόπιτα στο ίντερνετ
6.Αρχίζετε με ευλάβεια να εκτελείτε τις οδηγίες της συνταγής.
7.Αντιλαμβάνεστε ότι στρώνετε τα κομμένα σε ροδέλες μήλα σε ακατάλληλο σκεύος,οπότε το αντικαθιστάτε με ένα πιο κατάλληλο κατά τη γνώμη σας.
8.Επειδή το ταψί πρέπει να είναι καλυμμένο με βιτάμ και ζάχαρη για να βάλετε τα μήλα καταναλώνετε διπλάσια ποσότητα υλικών
9.Αφήνετε στην άκρη το ταψί και χτυπάτε στο μίξερ αυγά και ζάχαρη με αλεύρι και βανίλιες.
10.Στο σημείο αυτό αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην εύκολη διαδικτυακή συνταγή σας γιατί αναφέρει την προσθήκη των αυγών και στην αρχή και στο τέλος.
11.Πόσα αυγά θα βάλετε τελικά;Πόσες φορές;Και πότε; είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που θα σας αφήσουν ξύπνιους ακόμα ένα βράδυ.
12.Ακολουθείτε τη συνταγή βάζοντας τα μισά αυγά στην αρχή και τα υπόλοιπα στο τέλος και το μίγμα με το οποίο θα καλύψετε τα μήλα φαίνεται καλό.
13.Αλλά λίγο!
14.Για άλλη μια φορά πρέπει να αλλάξετε σκεύος.Βρίσκετε ένα μικρότερο ταψί και επαναλαμβάνετε τα βήματα 7 και 8
15.Επιτέλους μετά τη δεύτερη μετάγγιση των μήλων τα περιχύνετε με το μείγμα που χτυπήσατε στο μίξερ και βάζετε το ταψί στο φούρνο.
16.Μετά από δύο λεπτά το σπίτι μυρίζει καμμένο και βγαίνουν καπνοί από το φούρνο.
17.Το παράδοξο αυτό φαινόμενο συμβαίνει γιατί το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σας και το ταψί έχει μια ανεπαίσθητη τρυπούλα από την οποία στάζει το μείγμα μέσα στο φούρνο.
18.Σκέφτεστε αντί να αναποδογυρίσετε το μείγμα σε πιατέλα που έλεγε η συνταγή να το αναποδογυρίσετε στο κεφάλι σας,αλλά καίει και αλλάζετε γνώμη.
19.Αναποδογυρίζετε όπως είναι το ταψί μέσα σε ένα ταψάκι SANITAS. Τα μήλα πλέον είναι όπου να' ναι μέσα στο μίγμα και δεν υπάρχει τρόπος να τα αναγκάσετε να πάνε και να πάρουν θέση στον πάττο του ταψιού όπως έλεγε η αρχική συνταγή.
20.Ξαναβάζετε στο φούρνο το νέο ταψί και τάζετε μια φανουρόπιτα στον Αγ.Φανούριο της οποίας τη γιαλαντζί συνταγή θα δώσουμε σε άλλη ανάρτηση
21.Μετά από καμιά ώρα το κέικ μήλου έχει ψηθεί και δοκιμάζετε για να δείτε αν τρώγεται.
22.Τρώγεται και είναι μια χαρά, αλλά τα νεύρα σας είναι χάλια
23.Τρώτε το μισό ταψί μηλόπιτας για να μη σας πειράξουν στο στομάχι τα 3 λεξοτανίλ που θα πάρετε μετά.
24.Καλή επιτυχία βρε!
Y.Γ. Πραγματική συνταγή για εύκολη μηλόπιτα θα βρείτε στο edityourlifemag.
4 Σχόλια
xaxaxaxaxaxxaxaxa!!!!!!Δέσποινα είσαι φοβερή!!! Μα πως τα γράφεις έτσι βρε παιδάκι μου!!! Και στο busy mama's corner έχουμε φοβερή συνταγή μηλόπιτας!!! Σε φιλώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩ,θα την προσθέσω και αυτήν!Πού θα πάει κάποτε θα μου πετύχει κι εμένα η μηλόπιτα!
ΔιαγραφήΧαχαχα απίστευτη Δέσποινα! Τουλάχιστον κάτι φάγατε οπότε δεν πήγε και τελείως τσάμπα ο κόπος!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατερίνα, ευτυχώς, κάτι φάγαμε, αλλά τα νεύρα μου είχαν σπάσει τελείως και από τότε για ένα δυο χρόνια δεν ξαναδοκίμασα να φτιάξω μηλόπιτα!
ΔιαγραφήΤι θα ήθελες να με ρωτήσεις;